Falkenberg

helt seriöst skulle jag aldrig kunna bo här vädret suger o typ all folk e döda. okej då på sommaren så e de vell skönt för dåå e de massa me sol men vintern dåå ? slask eller bara regn -.- kommer dö om jag inte åker hem snart, tror jag drar hem på tisdag men vi får de.
Och så tänker ni säker "G I L L A R  I N T E  H O N  V A R A  H O S  S I N  K U S I N  E L L E R ?" joo de gör jag absolut men bara när vi har något attt gör o inte bara sitter eller lättare ligger vid dator hela fkn tiden , vilket liv ha ? ajja ska sluta klaga , va bara tvungen o skriva av mej hur mkt jag hatar detta ställe just!

Eftersom att jag har vart emo nu så får ni lite bilder som typ jag tog på tåget och här (A)
Hade lite tråkigt under de 4 timmarna typ :P







wopps kom på att jag hade de flesta bilderna i mobilen >.<

JUL


klockan är 00:00 nu, och jag är fortfarende hos kusin och har en massa kul här än så länge vet inte när jag ska hem direkt men aa :P ni får ha de en toppen jul för de ska jag ha , mwaaah :love:

 


Bättre uppdatering , i promies !

ska bli bättre eller aa om jag orkar ni vet vi går ju på mina vilkor :) i know you love me :love:

Brrr ! Kallt + våldtäcksman !

cyklade te fynda eller va de heter en stor galleria o där va vi asså jag och min kusse :) juste glömde o säga att jag inte e hos min pappa utan hos min kusin :D men iaf jag frös röven av mej påvägen dit o oaf där va vii ett tag och dåå va de knappt snö meen joo va händer under timmarna vi va inne där ? Snöstorm ! ohh så tur jag har  -.-ajja men iaf vi kunde knapt cykla hem igen eller aa min kusin kunde inte ( jag får ju skjus , sara you know ;) ) iaf jag kom på att vi kunde lifta o alla vi fråga skulle åt andra hållet vi höll typ på i en halv timma :O sen så fråga min så smara kusin en gammal gubbe o han skulle också te andra sidan men han ba : men jag kan skjussa er om ni vill ! vii ba okeej ! såå han tände en cigg o snacka lite med oss så efter ett tag han ba : asså jag har typ en sjukdom jag klarar inte av strålningar så kan ni stänga av er mobilerna ? vi ba aha okeeej ! jag ba på vietnamesiska : VIHANH GÖR DET EJ! aa sen så stack gubben o hämta bilen o vi ba fortsatte desperat o fråga andra o ingen skulle åka åt de hållet men iaf sen såå kom gubben o såå och jag hade mobilen på 112 hela tin och jaa ni vet jag e ju inte så diskret såå de syndes att jag kolla på mobilen o så hela tin (A) ajja tror seriöst att han skulle våldta oss om jag inte höll på me mobilen , plus han blev aldrig snurig eller nått .


Min Dag

16 idag då !
lägger in lite bilder på mej med sen såå ska jag dra till pappsen !:D










I väntan på Töntarna

sitter här och väntar på dampbarnen som kolla på film jag orka aldrig så jag stack haha men iaf jag har såå otur asså ! eller e de bara för jag ser ut som en thailändare? nee de gör jag inte -.- men iaf typ på bussen idag så typ såg vi 3 thai killer och de skulle såklar inte kunna sluta glo , damp på dom  med deras äkliga finnar till rougch (stavning) men iaf de e sån här sak mn har på kinderna om ni inte fattar min katastrofa stavning !

i´m back

har inte bloggat på ett tag men ser att ni kikar in här fortarande haha har ni tråkigt eller?

men iaf de blev ingen skola idag för att hedvig sa att jag skulle ta och sätta på larmet igår ohh så glömde jag de så vi försov oss och sen så tänkte v att vi skulle hoppa över engelskan bara aså första lektionen men vi orka inte gå upp sen efter ett tag så vi skett i skolan hela dan >.< men iaf drog till Ikano typ vid 4 för att leta efter lite julklapper men jag hitt inga eller inte för jag ska köpa några till nån då men jag köper ju till mej själv :D elle rjoo förresten jg hitta en cardigan :) är i lkpg nu och sover här inatt , mwaaah <3


Nån som e 16 o vill börja cheerleading i lkpg ? komenter då :)


London

Nae dit ska jag inte , va så nära på att beställa biljetterna men så ringde mammas kusin eller va de nu va o sa att de höll på att flytta så mamma ville inte åka för de kommer va värsta typ jobbigt för dom isf -.-

Skola idag sen så blev de en sväng på stan i nkpg och senare till lkpg !:D


Linköping inatt

åkte hem till mej först efter skolan sen så kom hedvigs mor och hämta oss o nu e jag här i lkpg :D sover här också o jag och hedvig skulle ju plugga men nee vi har eller nej fan HON har fastnat vid Tvn ohh såå jag kommer itne kunna plugga :O eller jo de kan jag ju göra nu men jag orkar inte om inte hon gör de xD


Skitt matte

ohh hade matte prov percis och de gick skit piss dåligt ! kommer få IG eller kanske U i matte A asså -.- kommer bli städerska !

RENEE ÄR BÄST BÄST BÄST BÄST BÄST

renée är bäst. älskar henne mest i världen
hon är världens bästa människa
hon är min förebild och jag önskar jag var exakt som henne
HON ÄR BÄST BÄST BÄST BÄST BÄST
LOVE HER


noipegnpid


ohh jag vill ! ska ta och ringa te de där saken imorrn o fixa de, tänker släpa med hevig om de nu behövs !


'städerska

ohh ja de kommer jag bli ! fattar inte ens matte A hur fan kan jag matte B osv.


Slog vad me brosan att om de fanns krokodiler i sverige som husdjur så skulle njag paya han 300 och joo hade jag fel ? JA. hatar de!


skönhetsömnen väntar!



ska bara plugga lite eller aa kolla igenom matten sen så ska jag sova tidigt ! :D somna inte förrens 4 igår -.- men iaf drar nu gullungar ;)
 I know you love me <3


Hedvigs mardröm

haha tänkte dela med mej hedvigs mardröm ;)


Lördag

blev att dra te james imorrse och baka :p men iaf stack hem efetr ett tag och typ nördat film (A) men iaf nu så kom jag precis hem ifrån mai och så ska jag vell kolla igenom matten en snabbis för de e ju prov på onsdag och jag fattar inte ett piss !

juste , nån ringde mej nyss och typ sa att han/hon heter li INTE ly och bodde i jkpg o massor. jag känner ingen som heter li o bor i jkpg :S


Bilder från dom senaste dagarna typ

orkar inte ladda upp alla men ni klarar er ;)


tredje gången jag färga håret ! blekte där ;)


woops blev viss inte såå bra

¨
luvan på hela resten av dan !




hårvärgen vert ju bra men inte hårbottnet bara med de syns inte här






lite här kanske ajja skit samma










hedda färgar för den 4 gången !;O obs hedvig ville att jag skulle tatuera in de.


sen baka vi ju me ;)


bara bilder på men nu men ajja skit samma bloggen handlar ju bara om mej så !
Sara rapparn you know ;)

hihihi

vart lite seg me bloggen jag vet , men jag bloggar om jag vill så ja :P men iaf va hos emma igår och käka kines mat sen så typ färga vi mitt hår för de typ har inte vart så fint denne vecka för aa blev lite fel när renee skulle färga men iaf nu e de fixat iaf efter 4 gånger  ! gaash kommer tappa håret snart >.<

Datorkunskap !

jaa de har jag nu ! hade utvecklings samtal innen och jaa de gick vell bra :P men jag lägger uupp bilder på mitt hår typ på fredag för att jag ska dra te emma ikväll och sova där samt julbaka !:D juste fan hedvig ska med också -.- ehh skitt samma jag överlever säkert ;) ahha ne skoja bara :P men iaf nu så ska jag stressa jocke lite me uppg ! ihihi busigt !;)

Otur !

ohh va otur jag har idag ! ursch inte min dag asså .
Allt e dit fel FETTO
blev att dra te skolan idag och sen hem och va me lisa <3

Skolan

och hedvig suger KUK

men iaf har inte boggat igår för jag prka inte helt enkelt ! spendera hela dan me bästa andy igår !;D men nu så ska fetto hedvig äta och hon vill att jag ska med henne så ,. mwaaah <3

RSS 2.0