Proffs

vakna upp hos anton idag sen så blev de att dra till station dåå han stack hem och så tog jag också tåget hem , vart kanske lite för mkt igår men ehh ! kul hade jag iaf , första doppet (Y) är man inte proffs eller ?;)

-Livet leker , Sara steker

HAHAHAH

Man tjänar inget på att vara snäll !
hahah såå mobbad :)


iaf dagen har vart toppen , efter skolan blev de att dra till hegeby centrum som öppnar idag med emma och mli och sne så mamma ylva ! haha men va inte där såå länge för jag och emma var tvungen och åka me ett tåg :)
Men ska dra och plugga nu för imorrn blir de ett till matte prov , Hångel på patetiska personer !


Baby booo

Dagens planeringar var att plugga men mjaa , har inte gjort de direkt (A)
Kom precis hem från tommy , och juste sov innan och så ba ringer de och så e de CP emma som ringer och har typ panik och baa " vet du vadd?!?! bla bla har komenterat i min blogg" tack emma för du förstörde min skönhets sömn :) men iaf ska ta och plugga massor nu , och imorrn blir de prov DÖDA MEJ.

Bilder från i onsdags !




















Svikare

Inte bloggat på ett tag nu men kör en snabb samanfattning , veckan har vart toppen och så har helgen spenderats med anton ! sen så har ju klantiga sara tappat bort sin minbil dåå , men fick ett sim kort av anton idag såå kommer använda en gammal fattig mobil men gillar den grymt mkt faktis ! Så tycker att alla komenterar sitt nr nu !

Mitt nr 0722462600


kljfiruhjds

Yees , snackar i telle me en pojkvän som snackar om ehh typ vet inte -.- iaf ska ta och lägga mej nu me emma som redan sover !:D

Grattis till hedvig som fyller idag !

Lady gaga - Paparazzi

Skolan har börja idag och jag längtar redan tills de blir helg !

Sjukt bra låt

Fredaaag

Fixad och klar ska ta och dra ut till station snart och dra till lkpg där jag möter upp hedvig !:D drar senare och träffar bby ett tag sen vidare på fest !(Y) slaggar hos bby inatt , ha de bäst mina 5 tusen bloggläsare !;D

PÖSS

Kom hem för ett tag sen och på vägen hem såå ba typ såg jag en groda , fuck va rädd jag blev såå jag ringde upp lukas och hehe han todde de va något speciellt som hade hänt och när jag sa att jag såg en groda såå fick han damp AHAHHAHA asså jag e inte rädd för grodor eller asåå i skolan funkar de men inte när man går ute SJÄLV typ i skogen ! snacka även me tina efter hon ba garva -.- och så ringde lukas efter ett tag och aa sa att alla vet om de där me grodan nu så får vell räkna med att bli mobbad resten av livet nu dåå *suck*


 min pojkvän e snygg !

Without you

Vakan vid 9 för morsan tvinga ut mej med hunden , suck ! iaf skit pigg nu och kan inte somna om såå vet itne va ajg ska göra , måste städa hela huset och så har ju lilla jag utegångsförbud för att mosran tycker att jag e ute för mkt och allt men de ordnar sig jag e ute imorrn i guess !:D ajja får vell ropa hit någon eller nått (A)



Lita på mej

Livet leker

Sitter och snackar mee Diddis nu och hon e sjukt osocial så ni bara vet.
men iaf ska ta och sova nu och imorrn blir de att dra till lkpg och träffa bby ett tag sen så drar jag vidare till nkpg och träffar bästa mli som är sjukt saknad ! vi ska typ vaa me björn eller något , härrligt !

Ett tag sen nu

har haft fullt upp dessa dagar så har inte bloggat men har vart me lukas typ hela veckan och såå lite annat folk , ytterst trvligt !:) ska ta och duscha nu sen soova i MIN säng för en gångs skull , saknat den hahah har sovit borta 5 dagar irad nu (A) men vii hörsa bitchs ;)

RSS 2.0