Renée

har vart me renée hela dan och mitt hår e katastrof , ska ut me hunden nu . mwaaah !

Grrr


Bara min


wopps

du blev lite arg där vist ..

idag så har jag spenderat hela dan me renee och aa orkar inte berätta mer , skulle igentligen kolla på film nu nyss sen senare eller aa men neeej renee somnar som vanligt ! såå jag fick kolla på Fucking Åmål själv , lyckat :D ajja kanske sätter på en film nu igen för jag e inte så trött men aa renee e åp toa nu för JAG sa at hon skulle de , haha ajja ni fattar nog inte men jaa puss på er ;)


Har vart hur S E G , F L U M , T R Ö T T idag !


sova sova sova !

hur trött som helst e jag , min vän gick precis hem och de känns som att jag kommer däcka snart >.< denna vecka har vart seg och långtråkig. sitter o väntar på att gossip girl ska ladda klart men jag lär ju somna innan ^^ ajja ska lägga mej i sängen och typ nästan sova (A)



Dom här dagarna har jag vart hur emo som helst , dampat på allt och alla. inte bara sådär de e ju folk jag stör mej på eller så överreagerar jag bara , but who cares? emo sara e borta nu !

Tropikariet

Blev att dra till tropikariet på korldmården ! jag och hedvig som har värsta spindelfobin gick och fråga en om vi fick hålla i nån spindel och jaa de fick vi ! haha vart hur nervös och rädd först men de gick till sist !:D så här kommer de två bilder

 


"#%#¤/%%#!#¤%!!!

OHH DU E SÅ FELKNULLAD , DU ÄR ETT PROBLEM ! GAAAH , DÖ DÖ DÖ DÖ DÖ :s

















 såå nu e all ilska borta


Länge länge sen

ohh titta va jag hitta ! ahah de va länge sen de (A)


GÖTT

nu är den borta och inga mer misstag ska sara göra , detta har vart tillräckligt för mej !


Hedvig sitt inte och garva nu !


Bilder Från Idag















































ÖKA ÖKA ÖKA

vill att gossip girl ska ladda klart nu så att jag kan kolla på de ! haha men iaf va i gamla lkpg idag och sen åkta vi te vreta . ganska kul faktis men aa iaf jooo i vreta så skulle vi ju som sakt gå it te korna ! omg flugor,bajs,kiss ohh va äkligt eller aa kor över huetaget , ursch ! och nu så stinker jag ko , weei toppen . va faktis ganska kul idag förutom vreta och resten men annars funkar de :) hmm va ska lilla jag göra nu när jag e hemma så tidigt ?! ajja kommer vell på nått :D

Jonathan

sitter och chattar me en så kallat jonathan och han vill att jag ska blogg om han för jag har fått så många besökare nu för tiden så jaa han e EMO EMO EMO ! hahahah nee men dum dum dum e han med faktis och jaa då vet ni alla mena 3000 besökaren ;)


Bjuder på en låt nu för att det e så synd om er som får veta något om jonathan :O


Lady Gaga - Starstruck


brr, kallt

jupp då e man hemma nu då eller nej fan jag menar hemma hos hatobjekten :D sitter och bloggar lite nu för att de gick inte innan när jag va hemma :P men iaf idag så börja dagen kanon tills jaa den vart lång,seg,irriterande,jobbig jaa allt asså ! skulle hem och lämna lucky efter skolan och sen så fick jag ta o duscha e snabbis och jaa så smart som jag e så sitter jag bara id datorn och segar tils jag får ett sms om att jag ska ta tåget som åker om 20 min , weei toppen men jag hann !:D men iaf kom hem precis och jag fryser F*TTAN av men fast att jag sitte rme täcke ! ajja bjuder på några bilder , eller ja hevig gör de ;) hahah !










ohh så trög !

såå seg jag e !  satt och snacka nått me hedvig och sen ba sa hon nått.

Jag : hahaha nu va du kul va?
hedvig : haahahaha *reagerar inte*
jag : ahhaha jag menar rolig
hedvig : ahhaha vilken bra sverige du har då
jag : haha ehh ?:S
hedvig: hahaahhahaha
jag : du menar vell svenska?
hedvig : neej, svarige?
jag : aha ! jag trodde man sa svenska *helt seriös*
hedvig : hahahahhaha aa och så säger man "hej jag kommer från svenska"
jag :amen , hahhahaha
båda :hahhahahh


OBS!

vad jag än skriver så menar jag dt!!

HEDVIG ÄGER!!!

JAG TYCKER HEDVIG SVENSSON ÄR SÅÅÅ J*VLA BÄST ASÅ!! :O DET ÄR SJUUUUKT!! :D:D

Tandläkarn

Vakna för typ 20 min sen , har vart ute me hunden och nu så ska jag fixa mej och dra te tandläkarn där jag kommer bli dödad , jipie ! ajja hoppas jag hinner med 11.06 tåger iaf :)

Kör en "DAGEN OUTFIT"


Duktigt sara !

Blev att ta en sväng till gymmet me zainab ! haha så duktig jag e :D haha men ska ta och duscha nu och sen plugga tills 11 eller nått :) mwaah



Sara mår inte bra

mår fortfarande inte bra ! ehh så stanna hemma och jaa vart ganska soft faktis att få sovla lite mer (A) ahha men känner mej hängig och såå , fick ett sms av hedvig imorrse:

Hedvig : jag är hemma idag, mår inte helt bra. du kan gärna anteckna åt mej på lektionerna idag :)<3
jag: ahha okeej
jag: jag mår inte heller bra , så jag kan ju inte anteckna åt dej. vi får fråga emma
hedvig:hehe ja

hmm .. frågan e om hedvig fatta att jag också stannar hemma eller så tror hon att jag driver om de som häde igår XD

SNÅL ?



Va tycker nii ?:O

Dör !

är hur seg och trött som helst och jag fattar inte matten som jag ska plugga på ! så efter maten ska jag försöka plugga på ekologin -.- mitt liv suger. har vart hur trött,seg,illamående och äklad idag så de inte e sant ! ehh ni får klara er me att jag e emo idag , blir säkert bättre imorrn om inte hedvål tar upp "mumus, stubb" eller nått sånt. men iaf jag ska ta och plugga eller gör något nu såå puss på er <3


FUCK FUCK FUCK !

ohh va fel det blev , ohh varför blev jag inte förvånad för de som hände ? joo de händer OFTA !

'
jupp o såhär kommer lilla diddis hem dåå ! hahah synd om henne ;)



jupp , 2 bilder på bakis sara och diddis !

Happy birthday !

Idag den 21 november fyller Quan år!
15 bast nu , hur känns det ?;)
De e din dag idag så ha det bäst !





Sorry för att jag inte kunda komma.


Bror här !

Kom hem för ett tag sen och har hunnit med at hämta tåg kort ! min bror är här med hur kul som helst :D men iaf jag har inte så mycket tid att blogga såå jaa nu drar jag , mwaaah. :love:

Freeedagsmysssssssssss !

Blev att dra till stan efter skolan och sen så tog jag och hedvig och ficka då ämnet begravningn togs upp , kanon ! ahha men iaf är hemma hos james nu och ska hämta en sak men stannar här ett tag till och jaa sen så hör jag vell av mej , Puss på er bitches ;):love:


Gossip Girl

Kolla på gossip girl ett tag nu och jag kom på att hon i serien ser helt perfekt ut asså !

100 % Felfri ! VA GLAD



Skolkatalogen

kan ju lite gärna lägga upp bilder på klassfotot !:D




ohh mitt huve

har ont i huvudet så in i helvete ! men iaf jag tar och bloggar mer imorrn för att jag är hur trött och seg nu . men jag lägger in en låt för de dampar om jag lägger in fler och sen så lite bilder , såå jag kommer tbx imorrn efter skolan ! mwaah :love:





Kolla lite på bilder o hitta denna ! ganska långt hår faktist !:love:













Molly Sanden - Hallelujah

Jag älskar

att bada och se noppra ögonbrynen,skrubba ansikten, håringpakning ! men känner sig helt ny och fräsh typ !:D men iaf idag så märkte jag att typ min hårinpackning typ va snart slut och samma sak med ansikts skrubben , och joo de e min mamma som har använd det ! ohh men skittt samma nu så sitte rjag och kollar på gossip girl och ska sova snart !mwaaah :love:


Hedvig ör katastrof !:O

HAHA tabbe

Tänkte att jag kunde ta och skriva in ett rolig samtal nu  !

(MATTE)

Jag :
Vad heter mattelärarn ?
Hedvig : ehh ... * Ger mej den fula retsamma blicken*
Jag :  Erik ? fredrick ? * Kollar på ammanda samtidigt*
Amanda : *Blir förvånad*
Hedvig : aa Erik ! *värsta falska blicken*
Jag :  *tänkte* ( hmm om hedvig säger såå så ljuger hon )
Hedvig : * Ler *
Jag : orka ljuga , * Ropar* FRÖken !

Ohh duma sara duma sara !


Sara = Känd?

ehmm , jaa de undrar jag med! haha folk som jag itne känner eller nått börjar kolla på min blogg och komentera o massor , undra hur de fick tag på den men ajja :D

Kom hem kl 2 idag för aa idrotten var inställd och så fick vi gå hem och räckna matte av fredrik ! tog en sväng in på ica och köpte mat för att jag trodde inte mamma skulle va hemma men joo de va hon vist -.- henna dag har vart lite upp och ner faktis :P jag skulle typ ba liggga i sängen och VILA ögona i 2 sek vid 3 tiden .. joo jag somna och vakna nu , jupp där rök min dag typ :P men iaf ska ta och plugga snart typ först på ekologi och sen matte . men vi hörs Puss :love:
Juste jag försov mej idag och hade 5 min på mej att fixa mej , lyckat (Y)


Miss


I miss it , i really do :love:

Musiik


Maroon 5 - She Will Be Loved


Akon - Mr.Lonley Lyrics


Molly Sanden - Hallelujah


My L.O.V.E - The League

Pictures

Tänkte bara lägga in lite bilder som jag har tagit på den sista tiden :)











Blev typ bara lucky bilder men ehh skitt samma !

Äntligen

är jag hemma ! har längtat hem hela dan, kom hem för att tag sen o så har jag hunnit me att käka och nu så ska jag ta och plugga . eller nee om 15 min så att klockan blir 6 :D men iaf tkr att jag har vart seg med att lägga in bilder så aa de kommer komma upp lite bilder nu :)

Onödigt

att ta sprutan..

ajja men jag får inte svin saken nu och de e jag glad över , inte för att jag trodde att jag skulle få de men aa >.< ajja har inte pluggat min kompis kom förbi och jaa såå de blev inget plugg och nu så måste jag sova ananrs kommer jag inte orka vakna imorrn! kommer bli kul och se hur jag tar mej upp imorrn me bara en arm ?:O
Ajja sov natti natti :D


Svinsprutan

aa den tog jag!jag ängrar det lite faktis men ajja om jag viste att jag skulle få såhär ont skulle jag aldrig göra det! de står att man kommer få biverkningar,feber & huvudvärk . och jag har bara biverkninger eller joo jag inbilla mej att jag hade huvudvärk imorse (A) smen iaf tkr inte att ni ska ta den iaf för tror inte att man blir smittan ändå >.< men iaf kom hem för en timma sen och jag har hunnit med att käka sova och suttit vid datorn , TOPPEN! men iaf ska försöka plugga lite på matten nu och sen ekologin. plugget suger


ont

i halsen .. har haft de i 1 vecka snart faktis , typ får ont när jag sväljer och såå men aa >.< ajja har försökt plugga idag eller asså jag tänkte plugga o jag försökte men de gick inte så bra så jag sket it men de gör vell inter ? de e ju tanken som räknas :D haha men  iaf skulle igentlligen inte sova hemma idag men blev så när jag kom på att jag va tvungen och vakna 5 imorrn -.- ajja nu så ska jag ta och sova så att jag orkar vakna imorrn :);love;

Ska sara ta sprutan ?
Ja !
Nej !


Omg hon vet inte :S

sover borta IGEN

hmm .. känns som att jag spenderat nätterna hos vänner denna vecka xD kollar på film med renee nu , blir att sova här idag :D


Hemma nu !

Kom hem för ett tag sen och jaa, juste kolla ju på den där paranormal activity eller ska man säga paraonormal ? den e sjukt cp skrämde livet ut mej igår -.- och jaa kom ut ur bion darrande inte för jag va kall dåå , va hur kok varm som helst ! haha men iaf e inte lika rädd nu :)  säkert för att de e så ljust nu men ajja de blir nog bättre imorrn! hahaha :D ska ta och kolla på one tree hill 9 nu och käka en massa fett saker ! hiih köpte daim tårta på vägen hem (A) <3

Emma gästbloggar

sara håller på att flirta med Mr M, asså bara så coolt, men hennes lover ska liksom till Mexico idag stackars henne :(
Och hennes andra snygga loverboy är ju i Norrköping, stackars hennes hjärta kommer ju att brista men jag finns ju här för henne lilla gumman till hon kommer tillbaka till sin stora mysiga pizzamage jacka :)
Haha, jag är så jävla rolig, men det är jag ju alltid det vet ni ju!

Haha, ni älskar mig ju jag vet ju det alla älskar ju Emma :)

/eran bästa snyggaste, sexigaste, gulligaste, roligaste, bästaste Emma Permestam :)<3

Bio

Ska dra och kolla på bio me töntrna snart och jaa hur läskigt som helst ;O ska se paranormal activity , ohhh DÖDA MEJ


Bilder Från igår !

Hedvig och jag tog lite bilder vi kunde ha på redovisningen men neej så mkt vll vi ju inte skämma ut oss (A)
Här har ni några bilder :D













pinsamt , jag vet !

Sorry

Men har inte haft tid att blogga , fullt upp så jag kommer nog inte blogga så mkt förrens på söndag ;) men imorrn blir de bio me mina humpor !

Hos Hedda

Sover hos Hedvig idag igen och nu så pluggar vi på för fullt ;) men vi hörs imorrn säkert, har dat kunskap då ;)

Ekologi

Sitter i skolan nu och har ekologi men jobbar inte direkt såå mkt xD men iaf jag såg att låtarna jag fixa igår funka inte men va så trött för att fixa de igår (A) så jag har tagit bort dom ;) eller aa finns ju en låt kvar !:D

Musik !

Ska ta och fixa matten nu och sova typ snart , kommer inte orka plugga sp mkt matte . Men jag kastar in några låtar o bloggar mer imorrn ! ;)


Pitbull - We know you want me

DUM DUM DUM HEDVIGrrrr!

Satt och kolla på lite hundsaker te lucky så att han kan ha de i skolan , o så kommer jag in på sen sida och då ba pekar hedvig och säger :

Hedvig
: Ohh en sån där kan du köpa 
Jag : neej , den e skit liten
Hedvig :  men den är varm för man kan ju krypa in i den
Jag : ehh ?*Tänker " är hon seriös?*
Hedvig : jaa , ser du inte huvudet ? de är "ingången" , för man ser ju inte kroppen.*Seriöst*
Jag : ehh ? *Tänker ff*
Hedvig : jaa men ser ud inte eller ?
jag : JAHA ! men de e de ju
Hedvig : aa för du ser ju att de ser ihåligt ut ju *Pekar*
Jag : aa men de gör de ju !
Vi ba : Läser informationen, där det står "Maddrass med hundhuve"
Vi ba : AHHAHAAHAHA *Skrattar ff*


Smilisar

Som ni ser så har min älskade kusin hjälpt mej och skaffat smilisar ! och hon klagar på att jag ska göra mindre smilisar för annars ser de konstigt ut ^^ men iaf nu så är jag hemma hos hedig och vi ska plugga snart tror jag o sover här ikväll , imorrn me !:D kanske lägger in bilder sen kanske , beror på om vi tar några bilder sen ! Kyss <3

Ken Ring - Nu måste vi dra


Besatt ? JAA !

Gonatt

Ska bara ut en snabbis med lucky nu och sen så blir de o sova (: sen så tog jag en massa ego bilder som ser exakt lika dana ut , kan ni ju ditta och kolla på eftersom de e ju så intressant ;) pöss !



Ohh jag spyr

kom hem för 1 timma sen och har precis ätit , hur mkt som helst ! såå efter detta inlägg så ligger jg säkert och spyr elller typ död för att min magsäck har spruckit >.< ajja men iaf har faktis planerat hur denna dag eller lättare sakt kväll kommer va , ska sitta vad dator i 30 min till och sen plugga skiten ur mej på matte och jaa om jag e smart så kanske jag hinner och sitta vid datorn ;) men iaf denna dag har vart kanon , en viss person som jag trodde skulle komma te skolan idag gjorde inte de , vilket e bäst !^^ men iaf de rooliga e ju att jag och hedvig e bäst på att komentera ;) speciellt för att hämnas ! HIIIHHI (A)



Jag & Hedda !

Natti Nattii

Kom precis hem från Zainab , plugga lite dör och de gick mkt mkt bättre än här hemma >.< hahah men iaf skola imorrn och måste sova nu ! eller snart ska ta och läsa lite bloggar sen så ska ajg sova ;) blir perfa och ligger efter med matten hur mkt som helst ! så döda mej. puss på er ! <3


Matte Suger

Och sara fattar inget ! Och J O N T E vill hjälpa till men får vell se om han fattar nått då ;) såå lägger upp lite bilder på uppg ;)






Spamm Spamm

Plugga i köket typ 1 timma och vad ser man när man kommer tbx  ? :O joo detta ! blir inte förvånad nån gång alls ;)

Musiiik

Men kolla De funka ! Sara är så jävla bäst , i know ;)


Darius & Finlay feat. Nicco - Do it all night



David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch



IYAZ - Replay



Akon - Lonely



Vengaboys - Boom boom boom boom

Kommer bli en massa mer musik nu när jag kan detta ;)
mkt bättre än att visa hela videon >.<

Ohh lata sara !

måste plugga ! plugga plugga plugga , peppa nu sara !

som ni ser så har Quan tat och bloggat och jaa hon bjöd på "bra" musik , eller okej dåå  den sista va faktis bra men aa haha och sen så kolla jag vilken storlek man behöver för att få dom bara spel sakerna såå , och dee kan jag nu ! slipper jag fråga henne för hon e såå seg ;) men 2 låten blev lite fail av henne såg jag xD
Oj testa de dedär me musiken nu och de gick inte så bra (A) ahha får vell fråga henne såå , orkar inte testa mej fram ^^

Quan gästbloggar! :D

Hejsan alla Saras bloggläsare! :p

Jag hade bara lust och blogga när Sara sa att hon ville gästblogga i min blogg xD HAHA men just nu sitter jag och diggar till musiken, sitter och lyssnar på Leona Lewis  just nu :p kan inte blogga så mkt för att lillebrosan vill ha datorn -.- och så funkar inte mitt internet så sitter vid brosans dator men läs gärna min blogg :D hoppas ni gillar den och fortsätter och checkar in den ;) men ska gå och kolla om det finns nått och kolla på TV. Gästbloggar i Saras blogg nästa vecka igen pusshej(K'
Här får ni 2 låtar av Leona Lewis och 1 låt av Jay Sean ft Lil' Wayne :p Sara kanske tycker dem är dåliga men det får hon leva med (6)






Dagens skämt

min KOMPIS Satt ich sms med en och massor och sen ba får jag smset!



Va tvungen och skicka smset te min kompis för hon hade ingen kamera som man kunde se texten med , vilket min kamera her :P;)


Sover borta inatt !

blev att dra ut och hämta en sak innan och sen så ok jag hem och såg att cp hedvig hade spammat mej på msn -.- men han inte skrva nått mer än att jag skulle dra , ahha xD men iaf sen så stack jag ut och sprang, gud va duktig sara är ! haha men iaf sen blev de ut en sväng och nu så e jag hos en kompis me min älskade dator ! ska sova här inatt :) har med mej matteboken med men får vell se om vi pluggar nått. Brukar inte gå som planerat

dålig planering

jaa , tänkte ju plugga nu men neej de har jag inte gjort ! kolla lite på lägenheter :) och jag hitta en som jag älskar ! haha ligger vid centrum , ohh ge mej.




inte finnas precis men ligger nära stan så de blir perfekt !

omg dör

snart..

vakna vi 9 och somna vid 9 igår ! mkt sömn , jaa ! men som inte så speciellt bra. har kollat klart hitta nemo & marlet and me . och idag blir de att plugga plugga plugga på matten och kanske lite på ekologin >.< döda mej ! hade tanken på att skaffa en stor hund igår typ en golden ,labrador,schäfer,amstaf jaa ni vet nått sånt . men neej tror inte de efter jag kolla klart Marley & ma för känns som att jag inte heller skulle ha kontroll över hunden >.< ajja skit samma jag ändrar mej vell snart :P sitter och diggar te musiken nu som Quan säger ;) ahahah men iaf ska ta och leta efter en bra film och kolla på sen så pluggar jag (A) eller efter maten dåå ! vårullar , mums !




Du får ingen mat Nej
Du går ingen mat nej nej nej
Du får ingen mat för du ska BANTA
Fortsätt simma fortsätt simma fortsätt simma

Fiilm

har kollat klar Nemo (A) haha länge sen xD men iaf ska kolla på marley och jag nu ! får vell se om jag nu tjuter som alla andra gör ;)

Skolan

Sitter i datasalen och jobbar med ekologin nu och det går sämst ! men iaf jag som trodde denna dag skulle börja bra för att jag inte försov mej men neej den börja inte så bra när jag fick en massa cp sms . inte för jag bryr mej så mkt men stör mej mer på att man typ inte tar reda på sanningen innan man går runt och skriver en massa emo inlägg på bdb och sen så typ skriver att de e någons fel eller nej förresten hon skriver inte någon, hon skriver bara förstabokstaven på namnet , hon kanske inte e emo men hallå de e ett emo INLÄGG. ajja ska inte skriva mer . pöss <3

ojj , sorry låter lite emo nu . men hoppas ni klarar av de ;)

Hedvål äger alla

Lång dag

& seg ...

Dagen eller lättare sakt morgonen börja me att jag försov mej så hade 5 min på mej o fixa mej >.< såå lilla sara har vart hur ofixad osm helst idag xD men iaf kom hem vid 6 o satte mej vid datan dirr (A) o har sittit här tills nu eller nee förresten jag han o äta me :P sen så har jag hjälpt Cissi lite me hennes uppsats om vattnets egenskaper haha hoppas jag har rätt nu bara ;) andra kan jag ju hjälpa mej ALDRIG mej själv -.- men iaf har lite bilder på våran snygga tavla från idag !








Gjord av Sara,Amanda&Fanny. haha inte konstnärer dir men de e vi ju inte heller ;)


Hedvål!

Satt och chatta me hedvig och sen så hitta jag eller hon då en bra "tröja" te lucky som jag skulle beställa och jaa de gick inte så bra >.<














haha Lite liten text men synd för er som inte ser ;)










Har ni tråkigt?

Har en video till er som har tråkigt ! haha hur kul som helst kan inte sluta garva!!


Snööööö !

weeei de snöar !:D eller inte för jag gillar snö dåå men ändå kul xDeller joo jag gillar faktis snö lite bara när jag e inne (: men iaf kom hem precis va och kolla på hundväskor eller hitta inga men iaf måste fixa en så jag kan ha lucky där i !juste tänkte ladda upp lite bilde rpå lcukys hund rum men han ska byta rum imorrn så de blir vell bilder imorrn ! nu så blir de bara att tat lugnt och lyssna på musik och senare så ska jag vell plugga lite på vägmärken , så ni får ha de så bra !

Lucky Pic

Lägger ut lite bilder på lucky nu så att jag kan skriva ut dom i skolan och sen rama in den/dom så han kan ha de i hundrumet !:D




















Sara & Hedda är bäst !

Fail


hihi Sara Håll i madrassen , inte släppa !


Succeed



Duktigt Hedda , håll i madrassen !
( ser inte ut som att de åker så snabbt men de gör det ! sorry för att videon e uppåner . emmas fel ;) )

Helloweeen!

Opss , det blev vist inte så många.














dålig uppdatering , i know

jag sa ju att jag skulle lägga upp en massa bilder igår från i helg , men jag fick inte tag på din igår (A) men jag har dom nu o jag kommer bjuda på två videon också !

RSS 2.0